Bedrijfsprofiel

Specialist

DS Onderhoudsbedrijf is een specialist op alle gebied van daken. Vakmanschap en ruime ervaring , zorgen voor inhoudelijke specialisme. Het is echter meer dan een dakdekkerbedrijf. DS Onderhoudsbedrijf is ook partner, regisseur, adviseur en organisator voor haar opdrachtgevers. Uw dak is onze zorg èn wij zijn Uw partner voor bouwen en beheren.

Visie

DS Onderhoudsbedrijf werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie.  Een eerlijk advies, een planning die staat, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wij bewijzen dat vanzelfsprekendheid nog bestaat.

Filosofie

De bedrijfsfilosofie van DS Onderhoudsbedrijf staat voor duidelijke communicatie, no-nonse uitstraling en een betrouwbare partner zijn. Dat is waar het bij ons om draait. Wij zijn vaak betrokken bij grotere projecten. We werken veel samen met en voor projectontwikkelaars en particuliere onroerend goed beheerders, maar ook vele particulieren zijn inmiddels naar volle tevredenheid onze klant.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u nu een dakdekker nodig die snel uw dakproblemen verhelpt? Neem dan contact met ons op:

DS Onderhoudsbedrijf en Dakbedekkingen Damstraat 19 2989 AC Ridderkerk Telefoonnummer: 0180 – 846 898 Mobiel nummer: 06 – 14373115 Mailadres: info@dsonderhoud.nl